Rock Sound - Brand New Eyes: First Impressions


I morse Rock Sound betalades ett besök av den vackra publicist för Paramore att ge oss en exklusiv spela i deras nya album "Brand New Eyes".

Vi gav albumet en sammanfattning gång över och sedan hoppade tillbaka för att lyssna på enskilda låtar - samtidigt har publicist s Beady ögon se oss som en hök för att säkerställa att vi inte gör något incident - som spelade in albumet (som om vi skulle ...)

Första intryck då: det är ett stort steg framåt för bandet. Låtar som utropat andra singeln "Brick By Brick Boring", "Turn It Up" och "Playing God" är rakt ut från Paramore mögel - upbeat, allsång anthemic körer etc.

Albumet kommer verkligen till sin rätt även på den avskalade ballader. Detta är ett band som nu är äldre och klokare och det visar tydligt. Den oerhört smittsam, och eventuell tredje singel, "undantag" kommer att massiv. Hayley röst är starkare, texterna är bättre och vågar vi säga den fruktade orden "mognare"?

Igen på näst sista spår "Misguided Ghosts ', är det instrument som hålls till ett minimum bära och delikatess av Hayley sång är klart på show.

Närmare "All I Want" är helt enkelt stormningen. Om Jesse Lacey hade sjungit den här låten skulle lätt ha hamnat på sista helt nytt album. Ett bergsäkert träffen om de beslutar att släppa det.

Som vi vet har Paramore gått igenom mycket turbulens. Det tryck som drabbar så unga och framgångsrika bandet är enorma och de har kommit tillbaka med ett album som är full av optimism, mognare och definitivt kommer ge dem ännu större framgång.


Översättning av Rebecca. Om ni ska använda något av detta får ni länka hit.

Kommentarer
Postat av: Anonym

heej :D vet du om det finns en åldersgräns till paramore??

tack på förhand :D

fourth.blogg.se

2009-09-16 @ 11:57:20
Postat av: Soffy - Tokio Hotel <3

sv: Tack detsamma 8D

2009-09-16 @ 14:16:07
URL: http://schwarz.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej, va roligt att du börjat blogga igen och såg du även fått upp en hemsida, jätte bra :)

Och du ska självklart till Paramore konserten antar jag :) men visst ska du å köa, isåfall när ska du börja köa då? :) hoppas vi syns dära :)



VI SKA SE PARAMORE :')

2009-09-16 @ 16:37:00
URL: http://paramorefans.blogg.se/
Postat av: Sandra

Härligt med en Paramore blog :D ÄNTLIGEN!

2009-09-16 @ 19:51:33
Postat av: Linda

Sv: Antingen ska vi börja köa på måndag morgon eller söndag kväll vet inte ännu, som sagt man vill ju stå långt fram :]

2009-09-17 @ 12:41:34
URL: http://paramorefans.blogg.se/
Postat av: fourth

Hej igen, jo jag tänkte, jag har en lila syster som älskar paramore, men hon är bara 10år. och då undrade jag ifall det var möjligt att ta med henne.

Kramar fourth.blogg.se

2009-09-18 @ 00:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0